Kids Kerstnachtdienst

Op 24 december vindt er in de morgenster een speciale kerstnachtdienst plaats. Deze kerstnachtdienst is namelijk gericht op kinderen. Alle kinderen in Leeuwarden zijn van harte welkom om 19.00 uur aan het vrijheidsplein 1 in Leeuwarden. Natuurlijk zijn ook vaders en moeders van harte welkom.

poster kids kerstnachtDe Morgenster denkt dat de kids kerstnachtdienst een goede aanvulling is op alle prachtige bijeenkomsten die door andere kerken in Leeuwarden worden georganiseerd. “Er zijn vast veel Leeuwarders die vroeger met hun vader of moeder met kerst naar de kerk gingen. Misschien dat diezelfde mensen het een goede traditie vinden om door te geven aan hun kinderen. Dan is het mooi dat er een kerstnachtdienst is waar er juist heel speciale aandacht is voor de kinderen", aldus de organisatoren.

Natuurlijk zijn er tijdens de kids kerstnachtdienst herders aanwezig en ook Maria en het kindje Jezus worden gespeeld. Het kerstverhaal wordt zo op een beeldende en sfeervolle manier verteld. De kids kerstnachtdienst eindigt in een modern jasje, waarbij de kinderen onderdeel worden van een heus swingend engelenkoor. Alle jonge bezoekers mogen daarom in het wit naar de kerk komen. Het belooft een spectaculair kerstfeestje te worden!

evangelisatie, activiteit